Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon och blåbär
Twisten med denna kladdkaka är att den har ett täcke av maräng, det var verkligen jättegott. Igår hade vi trevliga gäster på besök och jag svängde ihop en kladdkaka till efterrätt
Men en enkel kladdkaka fick jag i alla fall till. Eftersom jag hade ägnat dagen åt shopping med min syster (hon hade shoppat, jag utgjorde smakråd) var jag ganska seg på kvällen och orkade inte riktigt baka de där marängerna jag hade tänkt
Här kommer den så himla goda kladdkakanmedmörk choklad och marshmallows jag bakade i tisdags. Har då just bakat ännu en ny variant av kladdkaka som just står och svalnar
Glutenfri choklad & mint kladdkaka. Jag har nått en bit på vägen med min blogg och passerat ett stort tal idag, med det vill jag dela med mig av en sötsak dagen till ära
En gång blev det rättvisemärkt choklad med halloncrisp från Divine, en gång blev det Anthon Bergs lingonchoklad, och nu senast testade jag en ren mörk choklad som är sötad med stevia
Receptet är egentligen med bara mörk choklad men jag slängde i lite vit choklad också som jag hade hemma och det gör att kakan bara kan beskrivas på ett sätt
hittade på ett recept och utgick från chokladbollar. blanda ihop allt till en smet och rulla bollar. 50 gram hackad mörk choklad 70%. 50 gram hackad mörk choklad
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Smält mörk choklad och fördela över barsen. Observera att temperaturerna nedan gäller mörk choklad. Om du vill att chokladen ska vara stelnad i rumstemperatur kan du med fördel temperera chokladen
Risflingorna kan bytas mot glutenfria havregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfri vit choklad och byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.