Glutenfri ”krispfisk” med kapris- och äppelsås
Den goda barnmaten
Den goda barnmaten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja
  • 1 ekologiskt ägg
  • 1,5 dl ekologiskt mandelmjöl +1/2 dl flagad rostad ekologisk mandel (glutenfritt)
  • 2 dl panko
  • salt och peppar
  • 2 dl ekologisk crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 tsk salt
  • 1-1 1/2 msk färskpressad saft av ekologisk citron
  • 1/2 litet ekologiskt syrligt äpple, finhackat
  • 2 msk kapris, hackad
  • 2 msk finhackad saltgurka
  • 1 msk finhackad dill
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.