Dom här kroppkakorna var våran middag i går,jag hade aldrig prövat att göra dom glutenfria någon gång, men resultatet blev jätte bra, ominte bättre än med vanligt mjöl, så alla nikroppkaksälskare testa dessaDETTA BEHÖVER DU
Dom här små söta kakorna har jag bakat idag, receptet var i en jultidning som jag inte kunde motstå att köpa, det var mitt första och många fler kommer det att bli, älskar att bläddra i alla dessa inspirerande magasin med julklappstips, göra egna paket råd
I så fall tycker jag du ska testa den här glutenfria smörgåstårtbotten, som jag är riktigt nöjd med. Fyll den med något gott som du själv tycker om, eller få tips här från min tidigare smörgåstårta
Här är ett glutenfritt recept på dem och det smakade nästan precis som de gjorde förr. Har länge varit sugen på de chokladsnittar som mamma och mormor gjorde när jag var liten
nä, kanske inte varje dag, de énog bara som jag tror det. Men den här smörgåstårtan är nog denenklaste man kan göra, det är sammafyllning i alla lager, jag användeglutenfritt landgångsbröd från Kea bagerietDetta behöver du
Det här är en kaka som betyder mycket för mig eftersom min pappa älskade morotskaka, så det var väldigt vemodigt att baka den och saknaden blev extra stark till pappa, det fick bli den första kakan att bakas i min nya Kitchen Aid maskin och resultatet blev bra, en aning torr kanske i själva sockerkakan, men med den underbart krämiga och goda toppingen gjorde det ingenting
Arbeta på lättmjölat bakbord och forma till tekakor, som läggs på bakpapperklädd plåt. 12 dl + 1 dl till utbakat, glutenfri mjölmix (Finax röda paket). 12 dl + 1 dl till utbakat, glutenfri mjölmix (Finax röda paket)
Ett riktigt gott naturligt glutenfritt hamburgerbröd. 3 msk oljaca 6 dl naturligt glutenfria mjölmix (400 gram) (denna)eventuellt sesamfrön. Vispa degen med degkrokar tills den håller ihop och knåda den 5-7 minuter för hand tills den blir mjuk och smidig (alternativt i bakmaskin/knådmaskin i 5-7 minuter). ca 6 dl naturligt glutenfria mjölmix (400 gram) (denna)eventuellt sesamfrön
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.