Glutenfri äppelkaka med kolasmak
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 80 g smör
  • 2 dl mjölk - gärna gammaldags om du inte behöver tänka på laktosen
  • 1½ msk fiberhusk
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 1 dl ljust rårörssocker
  • 100 g Dolce Latte - ca 1 dl 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötsmjöl
  • ½ msk bakpulver
  • 1 msk äkta vaniljsocker
  • 2 - 3 äpplen, beroende på storlek - skalade och klyftade
  • ½ dl kokosflingor eller mandelspån - alternativt ½ dl aprikosmarmelad att bre på när kakan är färdiggräddad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.