Blanda den glutenfria mixen och bakpulvret och rör ned det i äggen. Dessa muffins blir luftiga och goda och jag skulle kunna tänka mig att det även går att experimentera med annan typ av smaksättning, t ex klippta soltorkade tomater och hackade oliver (hoppa i så fall över agave sirapen), vilket skulle kunna bli fina och luftiga buffé-bröd på ett väldigt enkelt sätt
För ett tag sedan så fick jag ett mailfrån Anders en bloggläsare och en receptgivare, han gav mej detta receptpå dessa underbart goda frukost muffins, jag blir lika glad varje gång jag får ettrecept från en bloggläsare
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.