På en tidsdag med lite tid och tomt skafferi blev dessa kakor perfekta. Banan- och havrekakor 2 mosade bananer 4 dl glutenfritt havregryn Exempel på smaksättning
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Ät direkt, eller förvara i tätslutande påse. Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Min senaste kreation är utifrån ett gammalt recept - Honungskakor. En läsare tipsade om att smaksätta kakorna med kardemumma (jag har kört med kanel) vilket jag också skulle ha använt denna gång om det inte var så att min kardemumma mycket möjligt hade gått ut och "bäst före"-datumet var utsuddat
Basen i kakan är smält choklad (jag använder en variant utan tillsat socker, men det fungerar även fint att köra på en 70%-ig), ägg och mandelmjöl. 50 gram mörk choklad, utan tillsatt socker. 50 gram mörk choklad, utan tillsatt socker
Passar givetvis bra att äta som de är utan något till, eller med någon slags grädde. Glutenfri brownie utan tillsatt socker - 6 bitar. 70 gram mörk choklad, utan tillsatt socker. Glutenfri brownie utan tillsatt socker - 6 bitar. 3 ägg 70 gram mörk choklad, utan tillsatt socker
Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. De är naturligt glutenfria, mjölkfria och kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem
Blanda smör, farinsocker, vaniljsocker, salt och ägg med en elvisp i en skål. Såg att det efterfrågades lite recept via sociala medier på glutenfriakakor så jag tänkte därför bjuda på receptet på några av mina favoriter när det gäller glutenfriakakor
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.