12-15 st. Stjälp upp den något klibbiga men fasta degen på rikligt (med rismjöl) mjölat bakbord och dela upp den i 12-15 bitar. Grädda bröden direkt i en het torr stekpanna i ca 2-3 minuter på varje sida. Related 12-15 st
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas
Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfrialangos. Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Jag har tidigare gjort en glutenfri paj på samma pajbotten men med en lax- och dillfyllning. (ca 4-6 personer). 3-4 pressade vitlöksklyftor. Om tid finns ställ in pajformen i kylskåpet i ca 10-30 min. Sätt in pajen i ugnen (fortfarande 200 grader) och grädda i ca 30-40 min. ca 4-6 personer. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Jag skapade det tillsammans med ett 30-tal andra till Anna Halléns LCHF för familjen, en bok som tyvärr är slutsåld idag. 1-2 msk tacokrydda. Låt puttra på svag värme i 30-45 min. Grädda i 20-25 min på 200°. 1-1½ tsk cayennepeppar
godaste glutenfria bröd. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden
Vår glutenfria julvört är ett bikarbonatsbröd som inte kräver någon jäsning. Det passar naturligtvis också bra som frukostbröd som ger jul- och adventskänsla mörka vintermorgnar
10 dl bovete- eller glutenfria havregryn. 2 dl hirs- eller quinoaflingor. 1-2 dl grovhackade nötter (tex cashew, mandel, pekan, para, hassel, valnöt). Rosta i ugn på en plåt med bakplåtspapper, väl utspridd i 75-100 grader i ca 60 min, rör om ofta under tiden. 1-2 dl grovhackade nötter. 75-100 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.