Glutenfria och laktosfria kanelbullar
Cafè Bjerkli
Cafè Bjerkli
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 bullar
  • 7 dl laktosfri mjölk (eller 2 dl laktosfri vispgrädde + 5 dl vatten)
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 dl socker
  • 100 gr smält laktosfritt smör
  • 1 1/3 paket jäst
  • 10 gr mald kardemumma
  • 14 dl Semper mix för glutenbullar + lite till utbakning
  • 75 g mjukt laktosfritt smör
  • 1 dl socker
  • 2-3 msk vanilj socker
  • 1 tsk kardemumma mald
  • + lite kanel
  • ägg till pensling
  • pärlsocker till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.