Låt jäsa under duk i 45-50 minuter vid värme (ovanför ugnen är perfekt) Ta på tunnt lager med passerade tomater eller tomatsås och ha på de ingredienser du vill ha på, grädda i 15-20 minuter tills pizzan är klar
Tillsätt oljan och vattnet och rör runt tills allt blandat sig, arbeta sedan degen med händerna tills den börjar bli smidig (den kan vara riktigt smulig men den blir bra när man knådat i 3-5 minuter). Låt vila under bakduk i 15-20 minuter. 15-20 minuter Dela upp i
Okej, jag vet att jag redan har delat med mig av ett riktigt bra korv- och hamburgebrödsrecept här, men idag när jag var i bakfarten så mixtrade jag ihop ett till av andra mjölsorter
Dagens middag i dag blev glutenfria vårrullar, måste ge mig en klapp på axeln och berömma mig själv lite för dom här blev klart godkända, och resten av familjen tyckte att dom blev jätte goda, dom åt och såg nöjda ut600 gr nötfärs350 gr vitkål2 msk kalvfond2 tsk soya1 gul lökmatfett att steka ilite svartpepparrispapperolja att pensla rullarna medGÖR SÅ HÄR
16-20 stycken (2-3 plåtar). Grädda i 4-7 minuter tills de fått en gyllenbrun färg på kanten, ta då ut dem och låt dem svalna tills du lossar dem från bakplåtspappret, lägg dem sedan på ett galler tills de stelnat helt. 16-20 stycken. 2-3 plåtar
Koka potatisen i lättsaltat vattanoch låt den kallnaSkiva den i ganska stora bitaroch lägg i en bunkeHacka eller skiva rödlökSedan i med båda burkarna creme fraicheI med majonäsenSedan dijonsenapen-salt-vitpepparRör omHäll över potatisalladen i en skålSedan är det bara att servera till det du tycker om
Recept och bilder är från denna blogg. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Köttfärsen var tinad, så det fick bli själva basen för fyllningen som också ackompanjerades av en ribs-rub (kryddblandning), fräst rödlök och rivna morötter
Arbeta in resterande mängd mjölmix lite i taget - degen ska vara lite klibbig, men hanterbar. Ni som är observanta ser säkert att degreceptet till lussekatterna är samma som de som jag hade till kanelbullarna, har endast bytt ut kardemumma mot saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.