Den fick ta plats i goda fyllda pannkakor tillsammans med spenat och fårost. Häromsistens blev det återigen grillad kyckling över - den här gången dock av egengjord ugnsstekt sort
4-6 stycken kycklingfileer1 burk creme fraich2½ dl mellangrädde1 msk dijong senap½ hönsbuljong tärningDragon efter smak (torkad) (ca 1 msk)1 burk champinjoner2 msk hackade soltorkade tomaterSalt och pepparGÖR SÅ HÄR. Creme fraichMellangräddenBuljongtärningenDijongsenapHackade soltorkade tomaterDragonKoka upp och lägg sedan i kycklingen ochlåt småputtra i 10-15 minuterServera med det du gillar tex. 4-6 stycken kycklingfileer
Idag var det kycklingpaj på menyn här hemma - vi skriver en månadsmeny med vissa angivna teman som vegetariskt på lördagar, fisk på tisdagar och Märtas dag på torsdagar
Hennes recpet verkade enkelt och smidigt och jag har aldrig gjort pajskal med kesella tidigare. Förstek kyckling, bacon och tillsätt spenaten på slutet
ex en en soppa med Arlas färdiga thaisoppa som bas plus lite kyckling, risnudlar och purjolök. Bryn kycklingen i lite livolja, krydda med salt och svartpeppar
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.