Servera med vispad grädde eller vaniljglass samt färska jordgubbar eller andra bär. Nästa gång jag gör kakan blir det kanske någon annan choklad i stället, varför inte hallon- lingon- eller blåbärschoklad
Skär rulltårtan i bitar och garnera med kvarvarande mousse, vispad gräddeochfärskablåbär. Blanda försiktigt om med en slickepott eller liknande och bred ut smeten på ett lätt smort bakpapper i en ugnsform
Kakan - som både är glutenfri och helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad medfärska eller frusna/tinade hallon ochgrädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
Men den gör ju det när man har roligt, och roligt har jag haft när jag exprimenterat i köket och delat med mig av eskapaderna till er mina trogna läsare
Väldigt gott, sött, men friskt från minten och chokladigt, med lite syra av dom färskabären. När dom svalnat så pass att du kan ta i formarna vänder du dom upp och ner och serverar med glass, grädde, bär eller vad du önskar
Garnera efter tycke och smak med vispad gräddeochfärskabär, eller servera separat vid sidan om. Tål du inte mandel kan du ta kokosolja, och ersätta mandelmjölet med riktigt fint mixade solroskärnor
Fyll den enkelt medgräddeochbär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad. Nu är det snart dags för midsommar och jag tänkte passa på att tipsa om en riktigt härlig sommardessert som du kan toppa med dina favoritbär
Vispa gräddenoch spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar medfärskabär. De här mördegsformarna åt vi som efterrätt på vår kräftmiddag i söndags och de blir sådär goda och spröda med mycket vaniljsmak
Värm en stekpanna på medelstark värme med lite kokosnötsoja. Lägg en klick yoghurt och lite bär på en pannkaka, lägg en pannkaka till ovanpå, ringla överlite honung och servera
Det här är en frosting man kan äta med sked, och den går med all säkerhet att lägga i en skål, toppa medfärskabäroch kanske en smulad kaka och så har ni världens bästa efterrätt
Servera gärna medgräddeochfärskabär. Servera gärna med vispad gräddeochbär. Vispa ihop ägg, gräddeoch mjölk med en visp och blanda de torra ingredienserna i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.