Jag brukar göra tortillas på bara ägg som vispas med kokosmjölk. Jag hade lite rester av min Pulled chicken så jag passade på att göra tortillas och serverade med resterna
Jag gjorde dessutom egna glutenfriatortillas, helt enkelt för att jag tycker det blir godast så, och de glutenfria alternativen i affären kostar ju en halv förmögenhet
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.