Smakade nästan som det riktigt grova knäckebröd jag minns från den tid när jag tålde gluten. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats
Okej, jag vet att jag redan har delat med mig av ett riktigt bra korv- och hamburgebrödsrecept här, men idag när jag var i bakfarten så mixtrade jag ihop ett till av andra mjölsorter
En ljuvligt fluffig god sockerkaka med smak av citronDetta behöver du. 50 gr smör1dl kokande vatten2 ägg2 dl socker3 dl glutenfri mjölmix2 tsk bakpulverrivet skal från en hel citronGör så här
Idag vill jag göra något extra för barnen att ha till frukost i morgon. De har fått lämna bort sina dvärghamstrar idag på grund av att i synnerhet ett av barnen utvecklat allergi
Dessa måste du testa. Dom är sköra, doftande, sunda och snygga. ) Häromdagen hjälpte dom mig att piffa lyxfrukost, då blev dom nämligen pyntade med egen skagenröra på räkor, rödlök, rom, creme fraiche och avokado
2 dl majsmjöl2 dl blandade fröer tex linfrön (Max 1/4 dl), solrosfrön, pumpafrön, sesamfrön1/2 dl solrosoljaFlingsalt, ett par nypor2 dl kokande vattenRör ihop alla ingredienser, tryck ut på en plåt med bakplåtspapper med hjälp av ett bakplåtspapper
Glutenfritt (low carb) knäckebröd med pumpa & havssalt. ) så i år tänkte jag faktiskt ge några tips på andra bloggares semlor och sedan ge er ett recept på ett underbart knäckebröd istället
Jag har fått "dilla" på knäckebröd fullproppat med frön sista tiden och här är mitt egna recept på krispigt, glutenfritt, nyttigt, lätt knäckebröd med massa mättande frön som ger knäckebrödet härlig konsistens
Hej, hoppas du som är intresserad av glutenfrittknäckebröd har följt med på föregående inlägg. Här är knäckebrödet som jag gjorde idag, på jyttemjöl och provena havremjöl
Jag fortsätter att experimentera för att hitta goda alternativ för allergiker och i dag har jag bakat glutenfria grova knäckebröd som jag skall ha på en Champagneprovning i kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.