Gluten- och mjölkfritt surdegsformbröd med kokosmjöl, hampafrön och torkade päron
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 5 dl vatten
  • 1/4 dl mandelolja
  • eller rapsolja
  • 1 msk yaconsirap
  • eller agavesirap
  • 1 msk nyponmjöl
  • 3/4 dl skalade hampafrön
  • 3/4 dl linfrön
  • 3/4 dl solroskärnor
  • 50 g finstrimlade
  • 1 dl kokosmjöl
  • 4 dl bovetemjöl
  • 2 dl rårismjöl
  • 3 msk surdegspulver
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.