På påskbordet brukar vi enbart äta ägg i form av kokta, vackert marmorerade av lökskal, men jag hade samlat på mig idéer om läckra ägghalvor mm som verkade så goda att de bara måste lagas
Idag har den sin givna plats på påskaftonsbuffén. Den ska få hedersplatsen på påskbordet, och jag tror farmor Siri ler i sin himmel när vi sitter och mumsar och pratar minnen från förr
Och självklart har mycket god mat intagits under helgen. GladPåsk på er allihopa. Här blev det dock ingen traditionell påskmat med inlagd sill, kokt potatis, köttbullar och helgskinka
Det går att experimentera med annan fiskrom eller god kaviar också, om man vill. Gladpåsk. Jag hann visst med ett inlägg till innan påsk – men det blir ett kort ett
Jag vill önska er alla en GladPåsk. 26 Mar. 10. 21. GLADPÅSK. 0kommentarer. Den här tårtan är gjord på chokladbottnar, hallonkompott, lemoncurd, myntamarinerade jordgubbar och grädde
l. 1-2 burkar matjessil. 2 hårdkokta ägg. 3 msk hackad röd lök. 1 msk hackad dill. 4 msk smör. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.