Några goda fräscha örtkryddor och eventuellt en aning vitlök är också gott att ha i. Blanda alla ingredienser tillmarinaden och lägg i bitar av lax som har skinnet kvar eftersom det blir lättare att grilla då
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Att göra hemmagjord marinadtill grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Något som alltid gått hem i vårt kök när det ska gå extra snabbt är en bit varmrökt fisk, lätt att bara plocka fram ur paketet och ingen tillagning krävs
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen
En repris av detta ska det bli ikväll, egen färskpotatissallad och grillad kyckling som har fått marinerats över natten, blir så fantastisk mör och god då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.