Här är recept på Glutenfria frallor. Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Cashew och daddelbröd, toppat med dubbelstekt ägg ochhampafrön. Blanda sedan ner resterande ingredienser förutom chiafrön, dadlaroch nötterna och rör om med en visp eller en sked
De är så otroligt goda, helst direkt från frysen. Behöver kakorna varken vara glutenfria eller veganska så kan man använda vanligt havregryn, vetemjöl, smör och vispgrädde
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Särskilt med pastasås eftersom de oftast inte har någon proteinkälla i sig. Då och då kan jag tänka mig en veganrätt till middag (när vi inte har något kött hemma och jag inte orkar gå och handla
Ett underbart gott vitt bröd med en seg och god skorpa. Antingen använder du en elvisp med vispar eller en assistent med vispen på i stället för degblandaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.