Häll kolasås på kakorna, som har svalnat. blev de här kakorna. Receptet har jag fått av svärmor,och jag gjorde dem glutenfria, men man kan också göra dem med vanligt mjöl
Jag köpte ett par av dem, bland annat en som hade temat att baka med barn. Jag tycker väl inte att alla recept är jättesmaskiga, lite väl söta för min smak kanske, men som sagt barnen älskar dem och det är ju syftet med boken
Jag älskar sötsaker, söta sötsaker som gör fikastunden extra mysig. Ett stort plus i kanten är när man kan äta söta sötsaker som är hälsosamma och goda på samma gång
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Har hämtat inspiration från det populära amerikanska receptet på magic bars men bestämde mig för att göra min egna variant med mer smaker som bryter av mot den söta kondenserade mjölken
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.