Det här ljusa LCHF-brödet passar perfekt att rosta. Jag har använt brödet när jag gjort LCHF-toast genom att rosta och toppa med någon god röra, exempelvis skagenröra
Jag blev positivt överaskad när jag upptäckte att det blev supergott att rosta brödet också, det här brödet är enligt mig mycket godare än rostbrödet jag tidigare bloggat om
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Jo, att "riktig" pizza är supergott och godare än lchf-pizza det kan vi nog bestämma oss för men. När jag först hörde talas om lchf-pizza så tänkte jag att nu får det väl ändå räcka, vissa saker ska man bara inte ersätta med lchf tyckte jag då men
Formfranska/rostbröd (2 st i limpform á 1,5 liter/vardera). Hej på er,. På nyårsafton serverade jag Toast Skagen till förrätt (hemgjord god röra) och i år blev det även hembakt bröd som botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.