Ingredienser 150 g ( 1 påse) KronJäst Surdeg Fullkornsvete, färsk 25 g (ca 1/2 pkt) KronJäst för Matbröd, färsk 500 g (ca 5 dl) vatten, kallt 600 g (ca 10 dl) vetemjöl special 120 g (ca 2 dl) grahamsmjöl 9 g (ca 1,5 tsk) salt 26 g (ca 2 msk) olivolja 12 g(ca 1,5 dl) solrosfrön Pensling vatten vallmofrön1 Lös jästen i vattnet
Vi kokade gröt med grahamsgryn och mannagryn som vi smaksatte med vanilj, så gott. Vi kokade gröt med grahamsgryn och mannagryn som vi smaksatte med vanilj, så gott
ca 5 dl grahamsmjöl. ca 5 dl grahamsmjöl. Utrustning. Canon EOS 7D + EF 24-70 1. 2,8 L. Igår bakade jag bröd. Det är inte ofta det händer men nu ska jag försöka göra det lite oftare
Den här varianten, med grahamsmjöl, kommer nog inte med i boken eftersom den i slutänden blev lite lik rågsurderdegsbaguetten, men det är en bra baguette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.