Då var årets Hälsoresa till GranCanaria över, kom hem till ett kallt och regnigt Östersund igår. Arrangörerna Lotta och Stene från GranCanaria Experten får också de ta del av dem
Idag tänkte jag göra snöiga granar, dvs maränger som jag spritsar ut som granar. Fyll en sprits och spritsa granar (jag gjorde tre "nivåer" på mina granar) på bakplåtspapper
Under Bagar SM tidigare i vår, bakades härliga bullar med Gran Zirup och inlagda granskott. Nu om en vecka är det SM i UF, där MusliJäntan från Jämtland tävlar med sina lokala musli blandningar som bland annat innehåller Gran Zirup
Finriv grana padano. Penne med krämig karljohanssvamp, grana padano och äggula2 port180 g pasta penne½ gul lök3 vitlöksklyftor100 g grönkål200 g karljohanssvampsmörsaltsvartpeppar1 tsk vetemjöl1½ dl mjölk1 bit grana padano2 äggulor1
Grana Padanokräm25 g smör 2 dl crème fraîche 1 dl Grana Padano, finriven svartpeppar. Grana Padanokräm25 g smör 2 dl crème fraîche 1 dl Grana Padano, finriven svartpeppar
50 g grana padano. Finriv 50 g grana padano ost (eller parmesan) Blanda sedan ner 4 ägg + 1 dl vatten med osten och vispa- Häll över smeten i stekpannan och stek i ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.