Jag bestämde mig för att köpa lite räkor och vispa lite aioli. Men aioli måste man göra själv, det är faktiskt ganska så vedervärdigt med köpt aioli om jag ska vara helt ärlig
På senare år har jag också haft en liknande konsultfunktion på Lars Fahléns LCHF/Paleo-restaurang PriMaten i Uppsala, ett väldigt roligt och stimulerande jobb
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Vill ni inte ha aioli utan bara majonnäs så struntar ni i vitlöken men använder receptet i övrigt. Efter gårdagens inlägg om ostbröden och räkmackorna har jag fått frågor om aioli
Rör sedan mixerstaven runt omkring i bunken tills du fått en riktigt krämig konsistens. Idag blev det plock till middag och jag har äntligen funnit på det bästa, godaste och enklaste receptet på aioli och självklart ska ni få ta del av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.