Grand aioli – maten runt vitlöksmajonnäsen
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g fiskfilé – kolja, torsk, lax…
  • 2 lättkokta morötter – bara ca 2 minuter – i stavar
  • 1 bit lättkokt blomkål i buketter
  • bit
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 kokta potatisar
  • 2 tomater med med olivröran tapenade. Recept finns HÄR
  • eller
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk vatten
  • 4 vitlöksklyftor, skalade och rivna eller pressade
  • 3 äggulor
  • 3 dl olja, t ex 1,5 dl olivolja och
  • 1,5 dl neutral olja
  • 2 tsk fransk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.