Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Granolamed ingefära, kardemumma ochkanel. De senaste dagarna har det blivit Finn crisp till frukost, och det är ju inte alls bra, så nu gör jag en granola som jag kan äta istället, jag hoppas den blir god
Jag har svängt ihop lite olika recept i köket och jag brukar alltid dela med mig utav de godaste och som utlovat kommer här ett supergott recept på en glutenfri och mjölkfri granola som är jättegod att ha på yoghurten
Ät tillsammans med frukt, yoghurt, glass eller varför inte bara som det är. Kanel. Blanda, nötter, mjöl, havregryn, rågkross, frön och mandlar i en skål
Blanda tillsammans med resten av de torra ingredienserna i en skål (inklusive kanel). Förut brukade jag göra en granolamed bovete, hirs, nötter och frön och den är verkligen supergod
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Den är varsamt sötat och rostad, full med bra fetter, fibrer, vitaminer och mineraler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.