Fördela blandningen på fiskenoch strö på mandelspån. Riktigt gott och till ochmed Lars åt med god aptit när han annars brukar säga att han inte tycker om torsk
Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Efter att ha brynt dem ett par minuter per sida i olja på hög värme lade jag upp dem på ett ugnssäkert fat, toppade med skivade stekta champinjoner, tomatskivaoch så riven mozzarella
Servera fiskenmed ris ochmed en fräsch sallad på en assiett bredvid. Salta och peppra på fiskens båda sidor och lägg den i en stor smord ugnsform, fördela sedan paneringen på fiskenoch droppa över olivolja
I förrgår hade vi dill i tsatzikin, igår i fiskenoch idag har jag gravat lax. Fördela fisken ovanpå. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.