Kassler är lite underskattat tycker jag, det finns ju så ofantligt mycket gott man kan göra med den och detta är recept är nog min favorit men jag ser att jag aldrig lagt upp det tidigare här på Kryddburken så nu kommer det
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
)Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Lägg laxfiléerna påspenatbädden. Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med, tills nästan all vätska koka in
Skär kasslern i skivor. Strö över kasslern. ca 500 g kassler. Sätt ugnen på 225 grader. ca 500 g kassler. 2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
Så då hittade jag på lax påspenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressing på olivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.