Gratinerad köttfärscannelloni med bechamelsås (& en gammal repris…)
Vardagslyxaren
Vardagslyxaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min på samma temperatur som nedan istället för
  • 30 min som rekommenderas i detta recept
  • 20 min räckte gott och väl när man förkokat cannellonirören
  • Gratinerad köttfärscannelloni med bechamelsås
  • 4 port Gratinerad köttfärscannelloni med bechamelsås (bild: Marléne Hallberg)
  • 8-12 cannellonirör 400 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 dl grädde
  • 1 dl buljong (jag tog köttbuljong)
  • 2 dl crème fraiche
  • salt och malen vitpeppar
  • 100 g riven ost
  • 1 tsk oregano
  • smör att steka i
  •  
  • Béchamelsås
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • salt och malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.