Sallad på finstrimlad brysselkål medapelsin-dijonvinaigrette, rostade hasselnötter och pecorino. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Då, om inte annars, är det definitvt en extra fördel att LasMoras Chardonnay kommer i PET-flaska. De smakar otroligt gott serverade direkt ur ugnen, men passar också bra som lite elegantare utflykt- eller picnicsmat
Magda ska påkalaspå lördag. Nå, då kanske marinerad flankstek med vitlöksfräst svamp, jordärtskocks- ochpotatisgratäng samt en choronsås kan vara något att svänga ihop
Oavsett till vilken kosthållning du bekänner dig är detta en läcker, lyxig och ovanlig delikat soppa vars ingredienser och smaksättare balanserat varandra på ett ovanligt bra vis
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Glöm inte att också pressa det sista ur löken när såsen silas. Ingen redning behövs, för bindemedlet från benen som kalvfonden är kokt på gör att man får en fin konsistens på såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.