Tänkte ge er lite förslag på goda sillar och gravadlax att göra tillmidsommar. Och så har vi ju dom goda gravadelaxarna, har gjort två olika sorter och båda är fruktansvärt goda
Finhacka rödlöken och tillsätt den. Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravadlax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravadlax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill
Sök MatSkap på en bit lax och koka lite ris är verkligen snabbmat. Jag har nyligen upptäckt att Bong har nytt recept på buljongtärningar utan konstiga tillsatser
På midsommar åt vi lax, pepparlax för att vara mer specifik. Ofta rör vi ihop en egen hjortronsås som vi serverar tilllaxen eftersom smakerna passar så bra ihop
Tillmidsommar gjorde jag en omgång gravadlax. Till jul gravar jag alltid lax och gör då flera olika varianter, jag gör en sån här "vanlig" och sen gör jag en smaksatt t
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. Oj vad fort tiden går, det är snart midsommar och semestertider för många runt om i landet
Till middag invigde Leif ny-grillen med att grilla färsk lax - så himla gott och fräscht. Sån enkel festmiddag, tilllaxen serverade vi kokt potatis, sallad, smör o bröd och en kall romsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.