Idag bjuder jag på vegetariskt i bistron i form av en gratäng med potatis och aubergine. Vill inte äta bara färska grönsaker till går det även att ha den som tillbehör när ni servera något kött eller att ha i lite färs i gratängen
Gratängen. Gratäng. Fräs lök, potatis, kål och vitlök i smör i en vid kastrull några minuter. Slå på grädde och mjölk, låt koka in till en krämig konsistens
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Det får bli en Grekisk gratäng med pasta, snabbt men väldigt gott. Idag har jag varit och lämnat blod, har varit blodgivare i många år… idag var det 50 gånger som jag har lämnat blod
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.