1 dl Grevé , grovriven, Smakstyrka 6-9. 1. Strö ut osten på bakplåtspapper och grädda i ugnen 200º tills osten smält och fått fin färg, ta ut och låt svalna
1/2 dl Allerum Grevé, riven. Ta ut hummerköttet ur skalet. Skär köttet i skivor och lägg åt sidan. Reducera (koka ner) hummerbuljongen tills cirka hälften återstår
1 dl crème fraiche 1½ dl bredbar smältost (mjukosten Fjällbrynt Storsjö blå i ask är bra, den hette tidigare Grevé)Värm crème fraichen och osten försiktigt i en kastrull så att de blandas till en jämn massa
1/2 dl riven lagrad ost, typ grevé. 1/2 dl riven lagrad ost, typ grevé. Fryst torsk är kanske inte den roligaste råvaran, men om man lagar den på det enkla sätt som vi gjorde igår så blir den toppengod - smakar "som restaurang"
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i
8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
eller Grevé. eller Grevé. KORVPANNA. Korv är bra mat och går att variera på många sätt. Här är en läcker korvpanna som blir en hel middag - och den är mycket lätt att laga
Och så använder jag min kära prästost, inte grevé eller lagrad herrgård enligt herr Mannerström. Enligt Mannerströms recept ska det vara grevé eller lagrad herrgård i puddingen men jag använder min älskade prästost som passar så bra till det mesta i maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.