Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
God och matig sallad med couscous, grönkål och halloumi. Koka couscousenoch låt den svalna en aning. Stuvade om och förenklade receptet lite, som kom från den här sidan
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ringla över salladenoch blanda allt. Stek isterbandet och lossa fjälstret när det börjar spricka upp. Servera med den matiga salladen, fetaostsås och ajvar
Till salladen kan du servera vad som helst, vi valde grillad halloumi denna gång. Här kommer ett recept på en grymt god varm sallad som vänds upp i en ramslöks- och örtmajo
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.