Lägg entrecôten i en plastpåse och häll i marinaden. Skala och halvera gurkan på längden. Strimla salladslöken Torka av köttet och stek eller grilla det på hög värme
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Mitt bästa grilltillbehör är grillade Quesadillas med philadelphia och sambal oelek. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Jag grillade både bakpotatis och sötpotatis. Souvlaki på Weber grillspett. Det blev souvlaki på kyckling, basilikamajonäs, tomat- och fetaostsallad och bakad potatis på grillen med örtsmör
Sötpotatis är något som jag börjat använda mer och mer, tycker det är riktigt gott och ett bra alternativ till vanlig potatis, dessutom lägre GI om man tänker på sådant
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Entrecote ger saftigare rätt. Är de tjocka dela på hälften. Häll på marinaden och blanda väl. "Bulgogi" (불고기) på Koreanska betyder faktiskt just "Eld" och "Kött"
Detta trots att jag handlade på Ica med en självscanner. Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.