En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grilladfläskfilémed confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Maggie gillar precis som jag att äta och laga god mat och hon tyckte att jag borde ha ett recept på grilladefläskfilé
GrilladFläskfilé. Putsa fläskfilén från fett och senor. Passa då på att göra fläskfilén. Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja
Grilladefläskfilé som glazades med en god hickorysås. Till detta gjordes en potatissallad, med färskpotatis, sallladslök, soltorkade tomater, cocktailtomater, oliver, färsk basilika, olivolja, vinäger, svartpeppar, och lite rosa himalayasalt
Citronen och lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Här får du inspiration från vår senaste grillning med chimichurri, wok, glaze och kryddblandning
Grillad ren. Skölj och blanda ruccolanmed några droppar tryffelolja, salt & peppar. En smakrik renbiff med en tryfferad sötpotatispure kompletteras av en balsamocisås och ugnsbakad "confiterad"lök som kvällens rätt nummer två
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.