Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Myntasås med äpple. Smashad potatis. Lägg den kokta potatisen på bakplåtsklädd plåt och dunka till potatisenmed typ mortelstöten
Ta ut paprikan och lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Servera medgrillad fläskkarré, vitlöksbröd och resten av cashewnötsdressingen. Lägg allt i en mixerbunke tillsammans med finrivet skal och pressad saft av en lime, cashewnötter, soja, vatten, socker, tomatpuré och vinäger
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Blanda ihop alla ingredienser och låt gärna stå kallt en stund innan servering. Skär upp köttet och servera med grillsåsen, grillade grönsaker och lite kokt färskpotatis och givetvis ett glas rött
Jag tänkte kokt kallpotatis, avokado och halloumi. Halloumi är ju allra godast direkt från stekpannan eller grillen men fungerar förvånansvärt bra även efter att den kallnat i en salladspytt som den är, skuren i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.