Skölj och skär salladen i grova strimlor och tillsätt till de rostade grönsakerna vid servering. Servera den grilladefläskkarrénmed rostad färskpotatissalladoch vispat brynt smör
Skölj och skär salladen i grova strimlor och tillsätt till de rostade grönsakerna vid servering. Servera den grilladefläskkarrénmed rostad färskpotatissalladoch vispat brynt smör
Servera medgrilladegrönsakeroch aioli. Mixa oljan tillsammans med örterna så den blir riktigt grön. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Rostad färskpotatis. Mycket tacksamt att marinera, mört och smakrikt. En rejäl skvätt vinäger förkortar tiden för marinering och gör inte att köttet smakar surt
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg medgrön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.