Grillad gös med fänkål, lök och varm chorizodressing
Nam Nam
Nam Nam
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grönsaker
  • 8 salladslökar eller färska lökar i knippe, rensade och sköljda
  • 1 hel fänkål, skuren i tunna klyftor
  • bladen från 1 rosésallad eller romansallad, sköljda
  • 2 citroner, halverade
  • Chorizo ​​dressingolivolja
  • 150 gram chorizo ​​korv , hackad i små bitar
  • 1 kvist färsk rosmarin, bladen plockade och hackade
  • 2 klyftor vitlök , skalade och fint riven
  • 3 msk balsamvinäger
  • juicen av 1 citron flingsalt och nymalen svartpeppar
  •  
  • Gösen
  • 150 g gösfilé med skinnet kvar per person
  • 2 msk finhackad persilja
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 2 msk finhackad dill
  • 1 msk citronjuice
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.