Den här åts i helgen till grillad fläskkotlett med ugnsrostade potatishalvor. Majonnäsen lättar jag gärna upp med crème fraiche och sen bara lite senap, knapriga valnötter, salt, peppar och kålsalladen är klar
Jag har hittat en god (Fiddes Payne Tex-Mex Seasoning) på ICA, men någon har säkert ett recept på hur man gör en egen kryddblandning med lika mängd brunt socker, kummin, salt, vitlök, cayennepeppar, chili- och paprikapulver samt oregano och lite citronskal
Lägg den i långpanna, tillsammans med paprikan och löken. Tvätta färskpotatisen, här tvättas den i basken utomhus med hjälp av högtryckstvätten al'a Moberg
balpotatisar - ugnsbakade. Blanda innanmätet från potatisenmed ost, crème fraiche och gräslök. Hacka kräftstjärtarna lätt och blanda dem med dillfrön, vinäger och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.