Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Kombinationen citron ochkyckling har vi testat i andra varianter tidigare och även denna medrosmarin var riktigt god och det var en enkel rätt som vi kommer att göra igen
Stoppa in citronbitarna, persiljan ochvitlöken i kycklingen. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
Lägg kycklingen i en ugnsfast form, pensla olivolja på bitarna, pressa över citronen (släng med det tomma skalet för ytterligare lite smak), strö över salt, peppar och örter
Servera med ris ochgrillad grönsaker och såsen till blir Tsatsiki,. Blanda ingredienserna i marinaden väl och marinera kycklingen i minst två timmar i burk med lock i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.