Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Passar perfekt som förrätt till grillade maträtter en skön försommar kväll. Ringla över olivolja och avsluta med flagad parmesanostoch de rostade pinjenötterna
Vad grillade ni då. marinerad kycklingfilémed en god Tabbouleh och lite Raita. Fantastiskt ”billig” (i smartpoints) med tanke på hur god och fräsch denna middag är
Finhacka basilika och blanda den medparmesanoch crème fraiche till fyllningen. En lätt sommarmiddag med kyckling, kall basilikasås, färskpotatis och grön sparris
Äta ute i all ära men när man varit på semester några veckor är det gott med hemlagad mat. Lägg ut skinkan och lägg en hög parmesan mitt på samt en kvist timjan
Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Våren väcker inte bara härliga sommarkänslor utan också en längtan efter grillad mat. Blanda ihop alla ingredienserna för marinaden i fryspåse och lägg även i kycklingfiléerna
Lägg i vitlöken ochkycklingfiléerna. I torsdags förra veckan i vårt e-nyhetsbrev gick receptet på de här smarriga kycklingfiléerna ut lagom till helgens middagsplaner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.