Servera det grillade fläsket med varm surkål samt kokt färskpotatis och kokta späda morötter. Kvällsbrisen från Östersjön håller i sig och sprider dofterna från den grillade grisen, oh så gott
Blanda allt och smaka av med salt och socker. Salsa fresca. Kärna ur tomaterna och tärna köttet fint. Tvätta potatisen noga och koka mjuk med skal i saltat vatten
4 4 port couscous 1 grönsaksbuljongtärning 2 msk olivolja 4 skivor lammstek flingsalt med jod svartpeppar 150 g sockerärtor 1 silverlök 1 romansallad 50 g rostade mandelspån ajvar relish till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Servera med färsk potatis ochsalsa. Skala lime och ta bort det vita under skalen med en vass kniv. (Salsan kan göras ett par timmar i förväg och kylas täckt
Skeda sedan över lite salsaverde över köttet och servera, här med parmesanmostoppar. Lammet penslade jag bara med lite olivolja och saltade och pepprade innan jag lade bitarna på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.