Servera medgrillade grönsaker och aioli. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Servera köttet tillsammans med kokt potatis ochgrillade äppelskivor. Lägg kotletterna i senapsmarinad, eller blanda senap och finhackad salvia och stryk blandningen på båda sidor av kotletterna
Servera medgrillad tomat, lasagnen och smöret. Vi är flera svenska matbloggare med men det är även tävlingsdeltagare från Storbritannien, Finland och Irland och den stora finalen går av stapeln i Paris
Henrik och barnen är ute med farfar och seglar i ett par dagar. Jag valde att stanna hemma för att arbeta med mina kurser som ska lanseras efter sommaren
Igår kom min kära föräldrar hem för att stanna över helgen och det var en helt underbar kväll som vi avnjöt ute på altanen ända till midnatt med lite go musik i bakgrunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.