Smaka av med salt och peppar. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor. 1Skiva upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker
Grillad lax. Hacka gräslök och körvel och blanda med potatisen. Smaksätt med salt och peppar från kvarn. Skiva gurkan med osthyvel/potatisskalare och lägg det på laxen
Blanda med potatisen med lök, tomater och gurka. Blanda potati-sarna med 1 msk olja, salt och peppar och lägg på låt med bakplåtspap-per. Grilla eller stek kotletterna i en stekpanna med smör, ca 4 minuter per sida
Stick med en kniv vid leden och kolla att köttet är vitt och köttsaften genomskinlig och ofärgad. Dela potatisen i mindre bitar medan den är varm direkt ner i en skål
Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek filéerna gyllenbruna på båda sidor. Skär potatisen i halvor när den har svalnat lite och blanda sedan med alla grönsaker och gräslöken
Blanda och smaka av med salt och peppar. Snitta korvarna med en vass kniv på ett par ställen. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.