Grillad tandoorilax med mangokräm och myntayoghurt
Mörk o Mat
Mörk o Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gott med grillade citrushalvor till
  • Tandoorilax
  • 4 pers
  • 600-800 gram laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 msk tandoorikrydda
  • Mangokräm
  • 1 mogen mango
  • 2 msk mango chutney
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk vatten
  • rivet skal av en halv lime
  • 1/2 msk farinsocker
  • 1/4 röd chili
  • Fantastiskt god mangokräm som passar till allt grillat
  • Gurka
  • 1/2 gurka 2 msk dillkvistar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk pressad citron
  • 1 tsk flingsalt
  • lite nymald svartpeppar
  • Myntayoghurt
  • 2 myntakvistar 2 dl matyoghurt eller annan god yoghurt typ grekisk eller turkisk
  • 2 krm salt
  • lite nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.