2 lime
Pensla tonfiskfiléerna med olja på båda sidor samt salta och peppra. Halvera limefrukterna och pensla även dem med olivolja. Grilla tonfisken, eller stek den i grillpanna till önskad stekgrad, jag grillade ca 2 min/sida då blev tonfisken rosafärgad med en liten rå kärna i mitten. Jag grillade även limehalvorna med skärytan ned. Servera tonfisken och limehalvorna, som är mycket goda att pressa över fisken, tillsammans med den fruktiga salsan.
Servera den varma nygrilladetonfisken med den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
I går var vi på fisk marknaden här i Portugal och köpte färsk tonfisk i en hel bit. Till tonfisken gjorde jag rostad blomkål i ugnen, smakade riktigt bra till fisken
Tonfisken. Häll den direkt över tonfisken. Pensla tonfiskskivorna med lite olja, salta och stek dem i het grillpanna 1-2 minuter på varje sida. 400 g färsk tonfisk
En perfekt dag att grilla tonfisk tyckte vi. Till tonfisken serverades ett basilikasmör och en sallad på ruccola, cocktailtomater, oliver, avokado, buffelmozzarella och rostade pinjenötter, så jädrans gott
Grilla tonfisken samt lime och mango. tonfisk. Skär tonfisken i 8 bitar. Tonfisken ska bara precis vändas på grillen, men låt gärna limerna grilla 10 minuter
Grilladtonfisk i thaimarinad med fruktig vitkålssalladPortioner. 600 g tonfisk. Skär tonfisken i 4 skivor. Grilla tonfisken cirka 2 minuter på varje sida. Av RedaktionenFotografDavid Back 600 g tonfisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.