Så jag återkommer - kika nu in mitt bidrag - Grillad Porchetta. Det här är min variant - fylld med karrébacon (ICA´s), soltorkad tomat, mozzarellaoch kryddor
grillade. Grovhacka paprika, mozzarellaoch vitlöken samt skiva tomaterna. eller riven mozzarella ost. Krydda och stek fileerna i olivoljan, tills de har fått gyllenbrun färg
Den grillade paprikan förhöjer hela rätten. Halvera tomaterna, dela och kärna ur paprikorna och lägg på bakplåtspappersklädd plåt – paprikorna med skalsidan upp och tomaterna med snittytan upp
I kväll blir det barnens favorit till middag - köttbullar fyllda medmozzarellaochgrillad paprika. Jag använder grädde istället för ägg att binda smeten medoch tar pofiber istället för skorpmjöl
grillad. Servera med pasta alt. Grovhacka paprika, mozzarellaoch vitlök. Salta och peppra. Fördela över kycklingen som ett täcke och strö över pinjenötter och färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.