Förra veckan lagade jag en matvetesallad tillköttfärsbiffar. Själv är jag inte direkt någon flitig svampplockare och då är det ju tur att vi har en svärfar som förser oss med torkade kantareller
Blanda ner basilika ochrivenparmesanost precis på slutet, ungefär som meden risotto. Jag tog med mig ostentillmatbordetoch hyvlade mer rakt ner i tallriken vartefter de försvann
Friterade risottobollar medmortostzatziki. Jag försöker se till att alltid ha vitt vin, parmesanostoch gul lök hemma så att jag kan göra en god risotto närhelst längtan slår till
Skriv utE-postGillaGilla Laddar. låt det sedan puttra tills jordärtskockorna är mjuka. Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehörenkrämig sås och krispiga chips som serverades tillen läckert grillad lax
Smetanan ger lite syra ochtillsammansmedgrädden blir deten fin krämighet. Mendet får gärna vara en bok med blandade recept, för hur skulle vi se ut om ett år om vi bakat och ätit bara kakor och andra sötsaker i så stor omfattning
Idag köpte jag färdiggrillade kycklingklubbor och i stället för att ha en sallad till var jag sugen på lite god pasta så jag slängde ihop det jag hittade i kylen
Fördela rivenostoch bacon ovanpå. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Han lagar och fixar mat på bordet åt oss medan jag hostaroch snörvlar vidare, en riktig klippa. Den vegetariska ugnsomeletten serverade jag medkallskurenrostbiff, rökt skinka och så en fräsch sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.