Smaka av med salt och peppar. Kontrollera stekgraden på köttet med hjälp av stektermometer. Blanda samman med fint hackad vitlök, grädde, timjan salt och peppar
Blanda marinaden och lägg i tillsammans med dina lammracks i en påsen. Tog upp ett gäng hela lammracks samt en bit entrecoté på ben ur frysen inför att goda vänner skulle komma på besök
Krydda med rosmarin eller valfria franska örter. Bra tillbehör är baconlindade sparrisar och potatis som du slantat upp, tillsammans med vitlök, olivolja, rosmarin och ett par kryddmått salt
Gnid in lammracksenmed salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracksmed de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Presssa vitlöksklyftan och gnid in den, salt, peppar och färska örter i köttet. Lägg köttet på grillen och grilla köttet helt över grillen i cirka 10 minuter runt om
Skär upp dina grilladelammracks och njut med aubergine och fyllda champinjoner. grilladelammracks. Krydda dina lammracksmed salt, peppar, rosmarin, vitlök
Torka köttet torrt med hushållspapper, pensla på lite olja salta & peppra och grilla på hög värme i grillpanna eller på en riktig grill om du är en åretruntgrillare
Melon & ruccolasallad. Melon & ruccolasallad. Gör en “vanlig” potatisgratäng på gammal potatis, grädde (5 dl) vitlöksklyftor (4 st) och en burk av min hemliga ingrediens som du vispar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.