Grillade revbensspjäll med rostad potatissallad
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Rostad potatissallad :
  • 1 kilo små färskpotatis
  •  
  • BBQ glaze
  • 3 dl ketchup
  • 2 dl vatten
  • 1 dl sweet chilisås
  • 5 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 2 msk oxfond
  • 1 msk balsamicovinäger
  • 1 msk mörk sirap
  • 2 msk farinsocker
  • 2 tsk D´Elidas chilisås
  • 2 tsk mushroom soya
  • 2 tsk malen ungersk paprika
  • Salt & peppar
  •  
  • GÖR SÅHÄR
  • Blanda alla ingredienser till glazen i en kastull. Koka upp och sänk värmen, låt den stå och småkoka ca 15 min Häll glazen över revbenen och pensla gärna under grillningen också.
  • Till revben är det gott med just lite olika sallader så här kommer några tips!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.