Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Bara måste dela med mig och spara receptet på de grillade räkorna vi åt, så hiiimla gott var det. Älskar att hitta såna här nya recept på smårätter och tillbehör
Hej allihop. Hur har ni det i kylan. Jag misstänker att fler än jag börjar bli sugna på vår. Det värsta just nu är ju att virusen trivs alldeles för bra i det här klimatet så vi verkar aldrig bli kvitt dem
Dom här köttbullarna tillsammans med dippingsåsen är en fantastiskt god asiatisk aptitretare, enkel bjudmat då dom är snabba att göra och roliga att servera
Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Till nudelsalladen kokade jag en paket nudlar, som jag sedan blandade med hälften av såsen, två små strimlade morötter, gröna sojabönor och rostade sesamfrön
Låt rödlöken dra i vinägern en stund. Skala mangon. Skär bort kärnan och skiva fruktköttet. Grilla de frysta hamburgarna på medelvärme över glöd eller på gasolgrill ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.