Det ville sig så väl att det serverades grillatlamm från Bjumisträsk utanför Kalix. Samtliga lamm kommer omedelbart fram och skuffas i tron att det ska bjudas på något gott
Blanda allt och smaka av med salt och socker. Salsa fresca. Kärna ur tomaterna och tärna köttet fint. Tvätta potatisen noga och koka mjuk med skal i saltat vatten
Servera till grillatlammkött. Vi har mer och mer börjat uppskatta lamm. I Coops medlemsmagasin hittade jag ett recept på kapris- och sparrissallad som blev väldigt gott
Ja, denna gratängen serverades alltså medgrillatlamm som jag bara marinerade i några timmar i olivolja, riven vitlök, rivet skal från en citron, hackad färsk rosmarin, salt och peppar innan jag sedan körde dom på grillen, direkt grillning, några minuter per sida
Servera med färsk potatis ochsalsa. Skala lime och ta bort det vita under skalen med en vass kniv. (Salsan kan göras ett par timmar i förväg och kylas täckt
Blanda med yoghurt och sambal oelek. Grillade persikor med getost. Cashewsmöret är en mezefavvo för mig och när jag gjorde det den här gången kom jag ihåg att jag lovat Pata receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.